Köp kontorsmaterial och bläckpatroner online

Även om vi lever i en mycket digitaliserad värld så behöver vi kontorsmaterial. Se till att ha allt nödvändigt kontorsmaterial hemma, så kommer du arbeta mer effektivt. Köp kontorsmaterial och bläckpatroner online, så sparar du både tid och pengar.

Köp kontorsmaterial online

Det är skönt att ha både bläckpatroner, kopieringspapper, kuvert, markeringspennor, skrivare med scanner och andra kontorssaker hemma. Även om vi gör mycket via datorn, så behöver vi ändå skriva ut saker, skicka brev och arbeta praktiskt vid skrivbordet. Det viktigaste är naturligtvis datorn och själva skrivbordet, men att ha allt kontorsmaterial som kan behövas underlättar mycket. Du sparar tid genom att inte behöva åka till affären. Lättast är det att köpa kontorsmaterial online på e-butiken Kontorsmaterial som har snabba leveranser, personlig kundservice och ett brett sortiment av allt från kopieringspapper till kontorsmöbler.

Kontorsklassiker

Det finns prylar som underlättar mycket: skrivare med scanner, tillhörande patroner, linjal, kollegieblock, olika sorters pennor, post it-lappar och kuvert. Då klarar du dig långt. Sedan kan du behöva särskilt material för just dina uppgifter eller intressen. En bra och ergonomisk kontorsstol är idag också en kontorsklassiker. I långa loppet håller kroppen mycket bättre om du även hemma har en riktig stol som du kan sitta och arbeta i.

Fördelen med papper och penna

Det är bra med datorer och surfplattor, men om du ska lösa ett problem är ofta papper och penna bättre. Du kan rita upp problemen, dra streck, göra en mindmap och lättare hitta lösningen. Forskning visar också att det är bra för hjärnan när vi ritar och skriver för hand. Hjärnan blir både mer avslappnad och bättre aktiverad när vi använder en fysisk penna, än när vi använder ett tangentbord eller en surfplatta. Platta ytor som inte ger hjärnan samma gymnastik och rekreation. Det är en orsak till att intresset för hantverk och handarbete har blivit så stort: vi mår bra av att använda våra händer till fler saker än att bara surfa på mobilen.

Skrivare och scanner

Du behöver naturligtvis en bra skrivare även hemma. Det bästa är att ha en skrivare med scanner. Då kan du enkelt scanna viktiga dokument och gamla bilder. Om du håller på med fotografering kan det vara roligt att köpa en bättre skrivare så att du kan skriva ut dina bästa foton hemma. Intresset för att skriva ut bilder har ökat de senaste åren. Det är roligt att kunna skriva ut bilder på nära, kära , vacker natur och fina minnen och sedan rama in dem. Det skapar också ett mer personligt hem.

Inred ditt kontor

För att kunna arbeta effektivt är det smart att försöka ha så lite saker på kontoret som möjligt. Problemet är inte kontorsmaterial som ligger på sin plats, utan prydnader, för många saker på väggarna och allmän oordning. För att skapa en bra arbetsmiljö är det klokt att bli lite minimalistisk och hålla väggarna så rena som möjligt. Sätt upp en fysisk almanacka på väggen som en synlig back-up till mobilen och datorn. Se till att allt i kontoret har en särskild plats och ta bort sakerna som inte har med själva arbetet att göra. Då kommer du arbeta mer avslappat och effektivt i ditt hemmakontor.