När skrivaren inte fungerar

På de allra flesta företagen finns det en skrivare. Den kan användas för att skriva ut viktiga dokument eller för att kopiera ert senaste reklamblad. Sedan finns det även skrivare som används för att trycka ut saker på produkter. Men när skrivaren inte fungerar som den ska blir företaget lidande. Men som tur är finns det flera saker ni kan göra för att skriva ut, kopiera eller trycka det ni behöver.

Beställ era trycksaker

Oavsett om ni brukar sätta företagets logga på era papper eller om ni sätter det på produkter som tygkassar, anteckningsblock eller klädesplagg kan ni få hjälp med det. Genom att vända er till ett företag som har profilprodukter i sitt sortiment kan ni få företagets logga på valfria produkter. Det finns flera företag att välja bland. Ett bra exempel på det är företaget Medtryck som erbjuder alla typer av profilprodukter till kontoret.

Kontakta en tekniker

Att reparera en trasig skrivare på egen hand är sällan en god idé. Därför är det viktigt att du vänder dig till ett proffs för att få hjälp med det problem som uppstått. Många stora företag har en support du kan kontakta. I bästa fall skickar de även ut en tekniker som kommer till ditt företag och undersöker skrivaren på plats och reparerar den.

Bibliotek och andra företag

Om ni behöver skriva ut något kan kanske företagets grannar vara behjälpliga och låta er använda deras skrivare. På bibliotek kan du få skriva ut och kopiera mot en mindre summa pengar.

Skrivare