Tekniker som kan 3D-printers?

Söker du en tekniker som kan underhålla dina printers? Färgprinters för kampanjer såväl som nya supermoderna 3D-printers? Medan funktionerna blir smartare och mer användbara för alla områden blir också tekniken smartare – och framtidens tekniker står beredda att bidra.

Nästa generations tekniker

Söker du framtidens tekniker som kan vara med och bidra till ny kunskap, ny mentalitet och framtidsdriv? Eller är du en tekniker som vill vara med? Det finns ett spännande och intressant koncept på bravura.se som heter Next Gen Professionals. Här erbjuder bemanningsföretaget Bravura jobb till nya talangfulla medarbetare som står i början av sin karriär, något som företagen kan dra nytta av. Vid kontakt med Bravuras koncept kan man lämna en detaljerad beskrivning av den drivna medarbetare man önskar – och han eller hon kan bli verklighet!

Nya medarbetare en tillväxtfaktor

Planerar företaget att växa, eller befinner ni er redan på tillväxtresan? Ny kompetens och medarbetare med orädd mentalitet och framtidsdriv kan göra stor skillnad för ett företag som växer. Mentalitet och talang är delar av det som påverkar företagets riktning eller hur snabbt man når sina mål. Även om det är tillfälliga vakanser som behöver fyllas kan Bravura hjälpa till på ett smidigt sätt.

Om du är osäker på om du ska rekrytera kan du istället hyra in en konsult och fatta beslut om rekrytering vid ett senare tillfälle, kanske när du ser om personen passar in på det sätt du tänkt dig. Under tiden står Bravura som arbetsgivare och företaget kan anställa den person som passar för tjänsten vilket är både tryggt och flexibelt, samt man slipper tidskrävande intervjuprocesser.

På bravura.se finns information om hur olika samarbeten och processer kan gå till – för de företag som vill få in unga talanger i sina led. Next Gen Professionals är talangfulla medarbetare som har 0-8 års erfarenhet och är i början av sin karriär inom IT/Tech, försäljning, kundservice och Business administration.